Cravcitech este o companie care își desfășoară activitatea în Brașov încă din anul 2006, ceea ce ne permite să vă stăm la dispoziție cu o vastă experiență în domeniul echipamentelor și utilajelor pentru prelucrarea lemnului. Produsele și serviciile oferite de Cravcitech sunt concepute pentru a crește competivitatea și eficiența firmelor producătoare din industria lemnului. Scopul nostru principal este să oferim clienților noștri soluții eficiente adaptate exact la cerințele lor particulare. Pentru că ne dorim cele mai durabile, performante și eficiente utilaje și productie de calitate la costuri reduse pentru clienții noștri, reprezentăm doar firme din Austria și Germania.

Răspunzând la cerințele tehnologice ale industriei care se află în continuă dezvoltare, facem tot posibilul să găsim cele mai potrivite soluții, combinând necesitățile clientului și bugetul alocat fiecărui proiect.

Tendințele de creștere a eficienței și scăderea costurilor la firmele producătoare, impun dezvoltarea prin investiții fiabile, potrivite tehnologic și cu un timp scurt de amortizare. Utilajele și echipamentele furnizate de noi sunt recomandarea cea mai bună ca și partener de încredere pentru viitoarele dumneavoastră proiecte.

Mühlböck

Prima din firmele reprezentate este Mühlböck din Austria, producător exclusiv de camere de uscare și aburire de cherestea, semifabricate, lamele, rumeguș și tocătură. Camerele de uscare pot fi clasice, cu sisteme de recuperare a căldurii, cu uscare în vid sau pot conține aparate pentru documentarea tratamentului fitosanitar. Ne diferențiem printr-o excelentă calitate a produselor și a serviciilor oferite, atât în perioada de garanție, cât și după expirarea acesteia! Camerele noastre de uscare sunt produse integral în Austria.

Tot de la firma noastră se poate achiziționa toată gama de piese de schimb pentru uscătoare: cabluri, plăcuțe celuloză, diuze pulverizare, cuie pentru umiditate și multe altele – solicitați un catalog în format electronic!

Weinig

Firma Cravcitech reprezintă în judetele: Arad, Hunedoara, Alba, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj și Vâlcea, firmele din grupul Weinig:

Weinig – masini de rindeluit și profilat pe patru fețe, CNC-uri pentru ferestre și operații de profilare, mașini pentru prelucrarea dublă a capetelor, mașini de ascuțit, automatizări, capete de rindeluit; Dimter – ferăstraie circulare de retezat cu optimizarea tăierii, prese pentru panouri la cald; GreCon – linii de imbinat în dinți; Raimann - ferăstraie circulare de spintecat cu optimizarea tăierii, ferăstraie panglică de spintecat; LuxScan – mașini pentru scanarea defectelor din cherestea.

Schmalz

O altă firma lider în domeniu este Schmalz din Germania, producătoare de ventuze pentru toate tipurile de CNC și dispozitive de ridicare cu vid.

Ventuzele Schmalz se regăsesc de la livrarea din fabrică pe majoritarea CNC-urilor produse. Tot pentru fixare cu vid mai găsiti la Schmalz cheder pentru ventuze, mese și dispozitive de lucru cu vid.

Dispozitivele MultiClamp permit fixarea cu vid a diferitelor repere pentru prelucrări pe fețe și pe cant, inclusiv în unghi.

Cu dispozitivele de ridicare de la Schmalz puteți ridica și manipula sarcini de dimensiuni și greutăți variate. Aceste dispozitive pot fi utilizate în multe domenii, ele fiind gândite atât pentru ridicarea sarcinilor grele sau agabaritice, cât și pentru protecția sănătății operatorilor. Puteți ridica a gamă variată de materiale: plăci de PAL melaminat și brut, HPL, MDF, OSB, cherestea, grinzi, policarbonat, plastic, tablă, cutii de carton, butoaie și găleți, saci, sticlă, ferestre, uși, panouri solare, bagaje și multe altele.

Gann și Merlin

De asemenea, vă oferim umidometre profesionale cu și fără contact, produse de liderii din domeniu, firmele Gann din Germania și Merlin din Austria. Aceste umidometre se folosesc pentru măsurarea umidității din: lemn, aer, șapă, beton și alte materiale de construcții. Metoda de măsurare poate fi cu contact (prin cuie) sau fără contact (prin senzor non-destructiv).

Angajatii fabricilor sunt expuși deseori la o concentrație mare de praf în aer. Firma Merlin oferă o soluție care să îmbunătățească sănătatea celor care muncesc în halele de producție și reduc defectele în zona de finisaj: sisteme de monitorizare și umidificare a aerului.